Brutal Sanning

Alla inlägg den 21 april 2010

Av Linus - 21 april 2010 22:59

ojojoj vad den här vecka har varit ok. Måndags gorde vi inte ett skit egenteligen, förutom tvätta massa tvätt, o sen kom farsan över på fika. D va trevligt.


Sen upp tidigt tisdag morgon, tvätta upp resten av tvätten.

Efter det bar det av till ikea med pappsen.

Tyckte vi behövde lite grejjer, så det blev 3 nya taklampor, lite nya koppar o en liten bänk som vi kan ha under fönstret till sovrummet. Passade även på att åka förbi billiga nisse o handla lite, men där blev det bara lite kläder, ( ja jag vet, det är inte snobbigt) men d e snygga kläder:)

Med andra ord, vi handlade tillräckligt med grejjer för att föda en by i afrika.

Trevliggt:)


Idag har vi gått omkring lite på stan, tjejen måste ha en vårjacka, o jag vill att hon ska ha en. men vi är inte riktigt överrens, hon vill inte att en jacka ska kosta mer än 400, o jag tycker att en schyst jacka inte kan kosta under 600. men men, vi ska nog kunna lösa det också älskling.


Läste en artikel om sveriges största misstag, Anna Anka.

En av dessa dockis såpa bögar som hade varit med i hennes såpa, men hade blivit "sparkad" gick ut i tidningen o sa massa saker, kort sammanfattat, att hon va en jävla bitch. Men det visste vi juh redan.

Men det som va allra roligast va annas koomentar i artikeln.

" - Anna Anka är det största som hänt svensk tv, både nu och nögonsin"

Intresant, men enligt min personliga åsikt så är snigel från björnes magasin större i tv än vad den där skräcködlan anna anka nånsin kommer bli. Vad är det för äcklig mäniska att se upp till. Hollywood fruarna i överhuvud taget. Att våra unga tjejer ser upp till bimbos som inte är kända för nått annat än att knulla med kändisar.

Menmen, vem vet, om du också går ner på knä o suger kändis kuk så kanske du också får en egen dockis såpa. Verkar juh bara vara små 14isar o äckliga jävla bimbos utan ambitioner som tittar på skiten endå.

Dessa mäniskor är beroende av sitt läppstift, sin mans feta check häfte och att alla älskar dom. Men dom har inte skapat eller gort nått själv i livet förutom kanske visat att det slampiga rykte svenska tjejer har i världen faktiskt kan stämma.

Tråkigt men sant.


Kollat lite på sm finalen ( dvs några minuter).

Måste tyvär säga att elitserien är en av vårldens tråkigaste ligor. Allsvenska är fan så mycke bättre.

Ta bort match straff för slagsmål, ge dom istället 5 min om dom kastar handskarna, inte jävla matchstraff. Om vi låter grabbarna slåss på rinken lite, så blir vi av med dessa jävla tjuvnyp, för killarna som delar ut dom brukar inte våga göra d om dom vet att dom kommer få brottas med 120 kg kanadensare efter d. största exampel är per ledin eller andreas jämntin. dessa 2 filmar, slänger sej men är sen o muckar gräl överallt. tänk o se dom i nhl, i mer än en säsong. ( brukar vara dessa spelare som åker över till nord amerika, för att sedan åka hem efter 6 månader för det är juh inte roligt att åka på stryk i farmaligan o gå den vägen som alla andra. Jävla nötter...


Idrottsåret har för mina lag varit ganska kasst.

Mora missade kvalserien, efter att ha tappat som fan i allsvenska, o sen åkte vi ut mot almtuna i playoff... menmen, nya tag nästa år... Snälla Bastiansen, snälla bröderna hossa, kom tillbaks. vi behöver er.....

 


Detroit Redwings höll på att missa slutspelet, men en kanonvändning gorde att även vi redwing fans fick hoppas på en revansh från förra årets stanley cup. Vi torskade juh som bekant förra året i finalen  mot pittsburg. Stort FUCK till d. Nu håller redwings på o mosar på phoenix i slutspelet, vilket är skönt. dom år redwings har haft ett bra slutspel är oftast dom åren dom har haft en kass grund serie. så vi hoppas på d bästa nu...

 


Aja, ska gå nu, har ett eget liv att leva. du kanske skulle testa på d du också, ( att leva ett eget liv alltså)..

Bye bye o fuckoff...

Presentation


Tjena. Här är min blogg. Här kommer jag skriva om shit som stör mej, gör mej glad, gör mej sur, men även saker jag inte bryr mej om. Säger emot sej själv men o andra sidan så d gör juh alla andra också. Bloggen bör inte tas på alltför stort allvar, känner

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Jag vill.....
 Sova
 Jobba
 Sega
 Supa o härja
 Knapra piller o flyga
 Döda alla
 Skalla nån i min närhet
 Röka på o stutsa likt en bumbibjörn
 lägga mej o dö...

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards